Вер 26, 2017

Фармак відвідали Леонід Кравчук, Патріарх Філарет, Ада Роговцева та інші почесні гості – учасники підсумкового засідання Поважної ради Відзнаки «Орден святого Пантелеймона»

Фармак відвідали Леонід Кравчук, Патріарх Філарет, Ада Роговцева та інші почесні гості – учасники підсумкового засідання Поважної ради Відзнаки «Орден святого Пантелеймона» 

Чергове засідання Поважної ради Відзнаки «Орден святого Пантелеймона» відбулося на «Фармак». Члени Поважної ради та кавалери Ордену відвідали виробництво лікарських засобів та підвели підсумки своєї роботи за 2016-2017 рр.

На підсумковому засіданні Поважної ради було  більше 20 почесних гостей, в тому числі Леонід Кравчук, Патріарх Філарет, Ада Роговцева та  кавалери «Ордену Святого Пантелеймона» – 2017 (лікарі та медичні працівники різних регіонів країни).

«Я вдруге в житті був на фармацевтичному заводі. Перший раз – закордоном і ось, сьогодні, відвідав «Фармак». Коли я побачив це потужне, сучасне виробництво з європейським обладнанням, налагодженими процесами, щиро порадів за галузь і країну. Якщо в Україні є такий бізнес, то означає, що країна розвивається. Було б дуже добре, якби всі вітчизняні виробництва працювали на такому ж рівні. В України ж є величезний потенціал!», – зазначив Михайло Каштальян, заслужений лікар України, лауреат державної премії, Доктор медичних наук, професор, кавалер «Ордену Святого Пантелеймона».

У липні 2017 Філя Іванівна Жебровська, Голова Наглядової ради ПАТ «Фармак», стала Членом Поважної ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

З часу заснування Відзнаки було нагороджено понад двадцять видатних учених, лікарів, громадських та благодійних діячів, представників духовенства.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською. Вона вручається особам, які володіють високими професійними та духовно-моральними якостями й мають особисті заслуги в царині охорони здоров’я, а також у благодійній, гуманістичній та громадській діяльності. Мета Відзнаки – збереження та зміцнення фізичного та духовного здоров’я нації через популяризацію гуманістичної діяльності та збільшення ваги лікаря в сучасному українському суспільстві. А також повернення та зміцнення довіри до нелегкої та відповідальної професії лікаря.

«Сьогодні ми підвели підсумки конкурсу і вирішували, які зміни відбудуться в наступному році. Вийшла дуже жвава дискусія. Мені надзвичайно приємно, що члени Поважної Ради відкрито висловлюють свою точку зору, пропонують як покращити, вдосконалити конкурс, охопити більше учасників, більше регіонів. Поки що рано говорити які, але в наступному році однозначно будуть зміни в конкурсі. Їх помітять як учасники так  і організаційний комітет й партнери»,  – зазначив голова Поважної ради Василь КнязевичДовідка

«Фармак» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером* фармацевтичного ринку України. В портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20 нових препаратів. Продукція експортується в 20 країн світу. Частка фармацевтичного ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%.

 

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016 р

Назад до новин

Ще більше новин