Гру 08, 2017

ІІI Міжнародна науково-практична конференція KyivPharma-2017

8 грудня відбулася ІІI Міжнародна науково-практична конференція «KyivPharma-2017. Фармакологія та фармацевтична технологія в забезпеченні активного довголіття». Офіційним партнером заходу виступив ПАТ «Фармак».

«Влада і суспільство мають підтримувати український бізнес, який є основою стабільності для економіки та населення країни», — наголосив Августін Дубнічка.

У конференції взяли участь Роман Ілик, заступник міністра охорони здоров’я України, Августін Дубнічка, виконавчий директор ПАТ «Фармак», Віталій Усенко, медичний директор ПАТ «Фармак», Владислав Страшний, завідувача кафедри промислової фармації КНУТД, д. фарм. наук, проф., Світлана Гуреєва, начальник ЦЛФР ПАТ «Фармак», Жос Маринус, віце-президент Європейської асоціації логістики (Брюссель), Петро Багрій, президента Асоціації «Виробники ліків України». Загалом на конференції були присутні більше 100 гостей.

Спікери наголосили, що у нинішній період змін у державі необхідно, щоб влада і суспільство підтримували вітчизняний бізнес, так як він є основою стабільності, як для економіки, так і для населення країни.

«Важливо, щоб українські фармацевтичні підприємства розвивалися —модернізували виробництво, розробляли нові препарати, вдосконалювали технології та створювали сприятливі умови для працівників. Тільки за цей рік сума податкових відрахувань ПАТ «Фармак» становить понад 460 млн грн. Компанія у 2017 році інвестувала понад 500 млн грн у модернізацію і технічне оснащення виробництва та залишається лідером галузі уже сьомий рік поспіль», — зазначив під час виступу Августін Дубнічка, виконавчий директор компанії.

Назад до новин

Ще більше новин