Лис 27, 2013

Експерти назвали сайт «Фармак» одним із кращих «Сайтів для бізнесу»

Експерти української пошукової системи «Мета» назвали корпоративний сайт компанії «Фармак» одним із кращих в категорії «Сайт для бізнесу».

В рамках VII щорічного Форуму з управління проектами – PM Forum 2013 «Project Management: Reloaded» було проведено оцінку корпоративних ресурсів компаній-учасників Форуму на предмет зручності для користувачів. Оцінювання сайтів проводили експерти пошукової системи «Мета» – преміум-медіа-партнеру заходу. Спеціалісти оцінювали близько 50 корпоративних веб-ресурсів: окремо – банківські сайти, окремо – ресурси промислових компаній тощо.

За результатами оцінювання, корпоративний сайт компанії «Фармак» було визнано одним із найбільш «дружніх» до користувача корпоративних веб-ресурсів та нагороджено дипломом 2-го ступеню в категорії «Сайт для бізнесу».

Олександра Телятникова, директор київського представництва компанії «Мета»: «Оцінку сайтів незалежно проводили три експерти нашої компанії. Коли ми порівняли ці результати, то побачили, що вони практично ідентичні. Кожен з експертів відзначив сайт компанії «Фармак» як такий, що має зрозумілу та хорошу навігаційну систему, технічно доступний, простий у використанні, не перевантажений візуальними ефектами, достатньо наповнений інформаційно».

Назад до новин

Ще більше новин