Лис 07, 2012

Ф.І. Жебровська виступила на «Українському фармацевтичному форумі»

Генеральний директор компанії «Фармак» Жебровська Філя Іванівна виступила на V Щорічній міжнародній конференції Інституту Адама Сміта «Український фармацевтичний форум», що проходила 15-17 жовтня 2012 року в готелі «Інтерконтиненталь».

В своїй доповіді Філя Іванівна акцентувала увагу на те, що однією з пріоритетних задач «Фармак» є збільшення об’ємів експорту лікарських засобів, які виробляє компанія. Внутрішня політика підприємства орієнтована на підготовку професійних кадрів. Найважливіше сьогодні навчити людей працювати за високими стандартами, й допоки це не буде реалізовано, жодна модернізація не буде ефективною, підкреслила генеральний директор «Фармак».

Особливі надії Ф.І. Жебровська покладає на впровадження страхової медицини. В цій непростій справі фармацевтичні компанії, на її думку, мають об’єднатися та спільними зусиллями сприяти державі в здійсненні такого переходу.

Про пріоритетність того чи іншого сектору Філя Іванівна заявила, що не вважає за доцільне виділяти якийсь один напрямок та інвестувати в нього. Вкладати потрібно і в дослідження та розробку нових препаратів, і в придбання нових технологічних ліній, і в маркетинг.

Нагадаємо, що конференція Інституту Адама Сміта «Український фармацевтичний форум» вже не перший рік є платформою для спілкування топ-менеджменту провідних фармацевтичних компаній, дистриб’юторів лікарських препаратів та представників аптечних мереж, що працюють в Україні. В рамках заходу учасники мають змогу обговорити актуальні питання, обмінятися думками з колегами, отримати змогу налагодити ділові комунікації.

Назад до новин

Ще більше новин