Гру 18, 2017

«Фармак» увійшов у рейтинг кращих роботодавців журналу “БІЗНЕС” у номінаціях: “Краща соціальна програма”, “Сильний топ-менеджмент”

Журнал «БІЗНЕС» разом з Асоціацією фахівців з управління персоналом HRForum визначили кращих роботодавців серед компаній, які працюють в Україні.
«Увесь світ змінюється. Глобалізуються проблеми, що змінюють компанії та ринок праці. Саме тому HR-напрямок знову стає стратегічним у структурі корпорацій», — наголосив В’ячеслав Мироненко, головний редактор журналу «БІЗНЕС».
Компанія «Фармак» увійшла у ТОП-3 у номінації «Краща соціальна програма — Інвестиції у майбутнє». Високі соціальні стандарти не лише покращують позиції бренда роботодавця, а також підвищують лояльність співробітників та стримують відтік кадрів. Одним з найкращих прикладів реалізації системної благочинної програми в рамках КСО видання назвало спецпроект «Прийомні онуки», реалізований компанією «Фармак».
Також «Фармак» увійшов до п’ятірки найкращих компаній у номінації «Сильний топ-менеджмент — Зіркові мотиватори». У «Фармак» кожен топ-менеджер є дійсно зірковим мотиватором, який подає приклад та заряджає натхненням та енергією кожного співробітника компанії.
«Успіх бізнесу залежить від ефективної команди на чолі з керівником. Управління людьми в компанії — це не тільки технології, процедури, документи, але й мистецтво знаходження підходу до кожної людини як до особистості», — відзначила Вікторія Кондрашихіна, директор з персоналу ПАТ «Фармак».

Назад до нагород

Ще більше нагород