Лис 29, 2013

«Фармак» поділився з українським бізнесом досвідом в управлінні проектами

Компанія «Фармак» поділилась власним досвідом в управлінні проектами під час VII щорічного Форуму з управління проектами – PM Forum 2013 «Project Management: Reloaded».

Захід проходив 21-22 листопада в готелі «Русь» у м. Київ. Українські представники бізнесу та банківських структур обмінялися досвідом і передовими практиками в галузі управління проектами. Загалом у Форумі взяли участь понад 200 експертів з проектного менеджменту та власників бізнесу. Досвід компанії «Фармак» презентувала начальник відділу управління проектами Олена Глушенок.

Олена Глушенок, начальник відділу управління проектами компанії «Фармак»: «Я поділилася з колегами досвідом компанії «Фармак» у вирішенні питань, пов’язаних з впровадженням управління проектами у непроектних компаніях. Ця тема викликала жвавий інтерес. Це пов’язано з великою кількістю існуючих питань про відокремлення проектів від процесної діяльності і побудови в компанії управлінського механізму як процесами, так і проектами одночасно. Окрема частина доповіді стосувалася досягання стратегічних цілей компанії через проекти. Після того, як стратегія формулюється у вигляді конкретних цілей, на більш низькому ієрархічному рівні визначаються портфелі проектів та окремі проекти, що входять у ці портфелі. Управління портфелями зв’язує між собою стратегічне управляння та управління проектами. Ця тема також була досить цікавою як для учасників Форуму, так і для мене особисто, бо цей напрямок – це наші плани розвитку на найближчий період. Вважаю такі заходи хорошою площадкою для обміну практичним досвідом. Форум дає відповіді на проблемні питання, натхнення працювати та рухатися вперед».

Назад до новин

Ще більше новин