Лис 15, 2017

ПАТ «Фармак» провів чергову школу МРТ для лікарів-радіологів

ПАТ «Фармак» провів чергову школу МРТ для лікарів-радіологів України і СНД. Упродовж двох днів експерти з Польщі, Швеції, Сербії, Туреччини, Білорусії та інших країн навчили понад 200 лікарів.

«Постійні зміни в галузі медицини вимагають підвищення кваліфікації лікарів і навчання нових практик і технологій. «Фармак» випускає рентгено-контрастні лікарські засоби, які застосовують для проведення МРТ і КТ. Ці лікарські засоби використовують лікарі України та понад 20 країн Європи і СНД. Тому Компанія прийняла рішення проводити такий захід, щоби дати можливість лікарям підвищити свій рівень і обмінятися досвідом із колегами. Сьогодні «Фармак» — чи не єдина, яка спрямовує свою діяльність на розвиток лікарів, що працюють у сфері магнітно-резонансної томографії. Крім лекційної частини, у межах «Школи МРТ «Фармак» ми також організовуємо практичні блоки, де спікери демонструють клінічні випадки з власної практики. Обговорення учасниками конкретних випадків із лікарської практики, обмін досвідом дає змогу підвищити рівень практичних навичок», — зазначила Сусана Халілова, директор з маркетингу і продаж ПАТ «Фармак».

 

Школа МРТ збирає лікарів уже шостий рік поспіль. Запрошеними лекторами 2017 року стали провідні світові експерти у сфері КТ і МРТ  Joanna Niemunis-Sawichka (Польща), Nicolaos Kartalis (Швеція), Slavica Sotirovic-Senicar (Сербія), Alina K.Piekarek (Польща), Cem Calli (Туреччина) та Konstantin Kenigsberg (Білорусія).

 

«Підвищення кваліфікації та спілкування з колегами — дуже важливо для нас як для фахівців у галузі магнітно-резонансної томографії. На таких заходах ми ділимося досвідом, дізнаємося щось нове в колег — підвищуємо свій рівень знань. Також ми можемо підвищити свій рівень володіння англійською мовою, тому що запрошені спікери переважно англомовні», — прокоментував участь Олександр Березовський, лікар-радіолог із Грузії.

«Це прекрасний захід, який зібрав велику кількість лікарів-радіологів. У них висока кваліфікація й рівень знань. У своїй лекції я говорила з ними на складні теми й бачила, що лікарі розуміють те, про що я говорю. Я бачила зацікавлення у їхніх очах, вони були зацікавлені в новій інформації, нових знаннях. Лікарі всього світу не відрізняються один від одного. Не повинні відрізнятися. У них мають бути однакові знання, щоби ставити правильний діагноз, правильно лікувати пацієнта. Такі заходи сприяють цьому. Це дуже важливо», — зазначила Joanna Niemunis-Sawichka, Доктор наук, експерт із Польщі.

На конференції обговорювали  питання діагностики скелетно-м’язової системи, черевної порожнини, печінки, підшлункової залози й питання нейрорадіології. Також були представлені випадки з практики учасників. За допомогою інтерактивного голосування учасники могли поставити діагноз за запропонованими спікерами знімками, а правильність поставленого діагнозу можна було відразу ж оцінити.

Назад до новин

Ще більше новин