Сер 10, 2017

«Фармак» став партнером громадської відзнаки за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я

9 серпня 5 лікарів та медичних працівників України були нагороджені за професіоналізм і милосердя  «Орденом Святого Пантелеймона» Голова Наглядової ради «Фармак», Жебровська Філя Іванівна, стала Членом Поважної ради Ордену та долучилася до визначення найкращих.

«Фармак» виробляє якісні дієві лікарські препарати європейського рівня, яким довіряють лікарі та пацієнти України і понад 20 країн, куди експортується його продукція. Ми впевнені в професіоналізмі і патріотизм вітчизняних лікарів і фармацевтів, покладаємо велику надію на українську медичну спільноту. Віримо, що, незважаючи на складний період в країні, вони гідно виконуватимуть свій обов’язок. Компанія «Фармак» постійно підтримувала і буде підтримувати подібні заходи. Ми сподіваємося, що підтримка кращих фахівців своєї справи сприятиме зміцненню позицій української медичної спільноти та спонукатиме кожного лікаря якнайкраще виконувати свою почесну місію», – відзначила Жебровська Філя Іванівна, Голова Наглядової ради компаній «Фармак».

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською. Вона вручається особам, які володіють високими професійними та духовно-моральними якостями й мають особисті заслуги в царині охорони здоров’я, а також у благодійній, гуманістичній та громадській діяльності.

З часу заснування Відзнаки було нагороджено понад двадцять видатних учених, лікарів, громадських та благодійних діячів, представників духовенства.

 

Довідка

«Фармак» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером* фармацевтичного ринку України. Сьогодні в компанії працюють 2306 осіб. На підприємстві 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. В компанії впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів. Впроваджені та сертифіковані системи відповідно до стандартів ISO та GMP.

В портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20 нових препаратів. Продукція експортується в 20 країн світу. Частка ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016 р.

Назад до новин

Ще більше новин