Тра 04, 2016

Команда «Фармак» – переможці та призери «Ігор столичних підприємств»

Збірна команда компанії «Фармак» взяла участь у восьмому спортивному заході столичної спартакіади «Здоровий киянин» – «Ігри столичних підприємств». Спортивні змагання проходили 22-23 квітня 2016 року на базі спортивного комплексу Київського національного торгово-економічного університету.

 «Фармак» вдруге бере участь у «Іграх столичних підприємств». Загалом у змаганнях взяли участь 20 команд із різних столичних підприємств, вузів та з державних структур.

Програма ігор об’єднувала вісім видів спорту. Команда «Фармак» взяла участь в п’яти  із них – волейбол, баскетбол, легка атлетика, футзал та шахи. Варто зазначити, що в змаганнях з волейболу, баскетболу та шахів спортсмени «Фармак» здобули перемогу, а в змаганнях із футзалу та легкої атлетики стали срібними чемпіонами.

Павло Олексійчук, голова профспілки компанії «Фармак»: «Фармаківці активно беруть участь  у різного виду змаганнях. Тому що кожен  прагне продемонструвати власним прикладом, що спорт – це важливий крок на шляху до здорового способу життя. І будемо раді, якщо наш приклад спонукає інших людей до  занять фізичною культурою і спортом».   

У загальному заліку збірна команда ПАТ «Фармак» вийшла на ІІ місце в м.Києві серед столичних підприємств.

 

Назад до новин

Ще більше новин