Бер 02, 2017

Кращі учні та педагог Немиринецької школи отримали премії від Ф.І. Жебровської

Кращі учні й учитель Немиринецької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, що на Житомирщині, отримали грошові премії та подарунки від Генерального директора компанії «Фармак» Філі Іванівни Жебровської. Вона запросила їх до Києва, щоб привітати та подякувати за наполегливість у навчанні та відданість роботі.

Премію для кращих учнів та вчителів школи із с. Немиринці було започатковано в 2016 році. З цього часу винагороду отримали 17 школярів та 2 учителя. В 2017-му році премії, подарунки та солодощі вручили п′ятьом учням – з 3-го, 8-го та 10-го класів. А найкращою була визнана вчитель історії Дзядевич Тетяна Іванівна.

На вручення премій школярі та педагоги на запрошення Філі Іванівни завітали до Києва. Тут їх познайомили з підприємством, розповіли про особливості його роботи. Про історію створення та розвитку заводу гості дізналися в музеї «Фармак». Після цього був святковий обід із Генеральним директором підприємства. Завершальною крапкою програми стала екскурсія по Києву.

Діти й педагоги Немиринецької школи отримали безліч вражень та стимул для подальшого покращення своїх результатів.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Діти та педагоги із міських шкіл мають значно більше можливостей, ніж їх однолітки та колеги із сільської місцевості. Тому саме їх підтримка є надзвичайно важливою, оскільки дає їм додатковий стимул та віру в свої сили. До прикладу, кілька минулорічних випускників Немиринецької школи, що були номіновані на премії, вступили до престижних столичних вишів. І це викликає радість та гордість, а також прагнення й надалі підтримувати обдарованих учнів та педагогів».

Назад до новин

Ще більше новин