Гру 30, 2016

ПАТ «Фармак» отримав GMP сертифікат на виробництво АФІ у м.Шостка

В рамках підтримання відповідності фармацевтичної системи якості згідно з національними та європейськими вимогами GMP, компанія «Фармак» успішно пройшла інспектування з боку Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками на виробництві у м.Шостка.

В ході постійного покращення Фармацевтичної Системи Якості та підтвердження умов виробництва згідно з вимогами належної виробничої практики для активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ) у м. Шостка компанія «Фармак» у період з 8 по 10 листопада 2016 року пройшла інспектування на відповідність умов виробництва лікарських засобів вимогам GMP.

За результатами інспекції, 6 грудня  Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками видала ПАТ  «Фармак» GMP сертифікат на виробництво АФІ у м. Шостка.

Розширюючи діяльність з виробництва готових лікарських засобів та активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ), компанія «Фармак» створила окреме виробництво субстанцій у м. Шостка, що відповідає вимогам GMP. Це сучасний комплекс, що включає в себе виробничі дільниці, лабораторії контролю якості та логістичний центр.  На новому підприємстві створено понад 100 робочих місць. На теперішній час працює 86 осіб.

Назад до новин

Ще більше новин