Лип 06, 2017

Виконавчим директором «Фармак» став Августін Дубнічка

З 1 липня виконавчим директором «Фармак» став Августін Дубнічка. Однією з його головних задач є збільшення частки компанії на фармацевтичному ринку України, а також нарощення експортного потенціалу підприємства.

Августін Дубнічка має майже 40-річний досвід роботи в фармацевтичній галузі. Він працював топ-менеджером крупних європейських фармкомпаній.

Має досвід ведення бізнесу у ключових регіонах: Центральна та Східна Європа, Китай, Індія та Туреччина; впровадження стратегії розвитку бізнесу, M&A.

Нагадаємо, генеральний директор компанії «Фармак» Філя Іванівна Жебровська, що керувала підприємством останні 22 роки, наприкінці червня залишила свою посаду, щоб очолити Наглядову раду компанії та працювати над стратегічними задачами.

Довідка 

«Фармак» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером** фармацевтичного ринку України. Сьогодні в компанії працюють 2306* осіб. На підприємстві 19* виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Та кожна друга інспектована на відповідність європейськими органами. В компанії впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: впроваджені та сертифіковані системи відповідно до стандартів ISO та GMP. В портфелі компанії 220* продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20* нових препаратів. Продукція експортується в 20* країн світу. Частка ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%**. 

*внутрішні дані ПАТ «Фармак» 

** за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016 р.

 

Назад до новин

Ще більше новин