Сер 14, 2017

Забіг здоров’я для жителів Шостки від «Фармак» на День міста

В забігові можуть взяти участь 500 бажаючих. Всі учасники отримають медалі та сертифікати, де буде зазначено їх час на подолання дистанції.

Подати он-лайн заявку на участь в пробігу «Фармак: біг для здоров’я», а також дізнатися подробиці спортивного заходу можна на сайті www.farmak.run.

Дата проведення забігу: 3 вересня

Адреса «Стартового містечка»: Садовий бульвар, 14

Початок забігу: 12:00 год.

Реєстрація та видача стартових пакетів проходитиме 1-2 вересня з 12:00 до 20:00 год. за адресою: Садовий бульвар, 13 (фойє Центру культури та дозвілля).

Підтримка здорового способу життя та популяризація спорту є традиційними для «Фармак». Протягом трьох останніх років компанія проводила до Дня міста в Шостці Родинну Олімпіаду. Цього року ми вирішили зробити більш масштабний спортивний захід, в якому зможуть взяти участь мешканці міста, віком від 14 років.

Довідка

«Фармак» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером* фармацевтичного ринку України. Сьогодні в компанії працюють 2306 осіб. На підприємстві 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. В компанії впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: впроваджені та сертифіковані системи відповідно до стандартів ISO, GMP.

В портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20 нових препаратів. Продукція експортується в 20 країн світу. Частка ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016 р.

Назад до новин

Ще більше новин