Гру 04, 2017

«Фармак» та Українська футбольна асоціація медиків підписали Меморандум про співпрацю на 2018 рік

ПАТ «Фармак» та  Українська футбольна асоціація медиків (УФАМ) підписали Меморандум про співпрацю на 2018 рік для закріплення партнерських відносин в організації спортивних заходів.

В документі йдеться про те, що ПАТ «Фармак» та УФАМ будуть вживати всіх необхідних заходів для забезпечення повної підтримки та взаємодії для належної організації та проведення турнірів із футзалу.

«Ми – одна з найбільших фармацевтичних компаній в Україні, більше семи років утримуємо лідерські позиції на ринку. Ми завжди підтримували і будемо підтримувати прагнення людей вести здоровий спосіб життя. А коли лікарі власним прикладом доводять той факт, що в основі гарного самопочуття лежить спорт, ми не можемо залишитися осторонь. Без підтримки великого бізнесу сьогодні важко організувати змагання, забезпечити всім необхідним спортсменів. Тому «Фармак» прийняв рішення підтримати УФАМ і укласти меморандум про співпрацю на 2018 рік», – зазначає Сусана Халілова, директор з маркетингу та продажу «Фармак».

Церемонія підписання Меморандуму відбулася в рамках V Чемпіонат з футзалу серед лікарів, який пройшов 2-3 грудня у Житомирі. У турнірі взяли участь 16 команд з усієї України.

За рік Українська футбольна асоціація медиків провела понад 500 матчів по всій Україні. Асоціація об’єднує більше 400 лікарів з усієї України. Найкращі гравці формують Збірну України. Цього року вона завоювала срібло на чемпіонаті світу Morell Cup 2017 в м. Леоганг (Австрія).

«Українська футбольна асоціація медиків – це молодий і динамічний рух, який об’єднав лікарів різних спеціальностей на ниві футболу та медицини. За чотири роки діяльності ми взяли участь і організували вражаючу кількість змагань. Усі вони направлені на популяризацію здорового способу життя лікарів та пацієнтів. Ми вважаємо, що асоціація є прикладом соціальної та професійної активності лікарів. Приємно, що таку ініціативу підтримує один із лідерів вітчизняної фармацевтичної галузі, компанія «Фармак». Впевнений що наша співпраця дасть можливість реалізувати нові турніри та залучити до лав асоціації ще більше медиків-спортсменів», – коментує голова Української футбольною асоціація медиків Олександр Балицький.

Назад до новин

Ще більше новин