«Фармак» отримав членство в Європейській Бізнес Асоціації

20 квітня 2015 року Правлінням Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА) було прийнято рішення про вступ фармацевтичної компанії «Фармак» до складу ЕВА.

На сьогоднішній день ЕВА об’єднує близько 900 європейських, українських та глобальних компаній та є площадкою для обговорення актуальних бізнес-питань, захисту інтересів у центральних та місцевих органах державного управління України, в іноземних та міжнародних організаціях тощо.

Владислав Страшний, керівник департаменту зі зв’язків з громадськістю компанії «Фармак»: «Для «Фармак» членство в Європейській Бізнес Асоціації відкриває ще більше можливостей для успішної співпраці з міжнародними та вітчизняними компаніями для розширення діяльності; а також дає змогу консолідуватися з провідними гравцями ринку для вирішення важливих питань. Ми сподіваємося, що партнерство з ЕВА буде ефективним як для розвитку нашої компанії, так і для галузі зокрема».

Європейська Бізнес Асоціація була заснована у 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблем, з якими зустрічається бізнес в Україні. Ця ініціатива ділових людей, які побачили переваги та користь від спільних дій європейської бізнес-спільноти в Україні, була підтримана Європейською Комісією, яка зацікавлена в підтримці європейського бізнесу в Україні та налагодженні двосторонніх зв’язків Україна-ЄС.