Вер 05, 2017

«Фармак» подарував забіг здоров’я жителям Шостки до Дня міста

Спортивний захід відбувся 3 вересня в центрі міста. Більше 300 учасників пробігли 2 км, пропагуючи здоровий спосіб життя. Серед бігунів були працівники «Фармак» з Києва та Шостки, на чолі з виконавчим директором Августіном Дубнічкою.

«Підтримка здорового способу життя та популяризація спорту є традиційними для «Фармак». Дякуємо усім, хто долучився до пробігу «Фармак: біг для здоров’я». Сподіваємося, що наступного року на пробіг вийдуть всі жителі Шостки, й ми разом пробіжимо не лише 2 км, але й 5 км, 10 км, 15 км…», – сказав виконавчий директор компанії «Фармак» Августін Дубнічка.

Дізнатись свої результати та переглянути фото заходу всі бажаючі можуть на сайті: http://www.farmak.run/

У пробігові мали змогу взяти участь шосткинці віком від 14 років. Також до спортивного свята долучилися фармаківці, як із виробництва в Шостці, так і з Києва. Найшвидшими бігунами в чоловічій категорії стали: Шукаловіч П., Красовський Р., Малюков А.. Найшвидші бігуни в жіночій категорії: Комінец А., Рубльова Д.,  Шаман Д. Всі вони отримали сучасні фітнестрекери.

Всіх учасників пробігу нагородили медалями та сертифікатами, де було зазначено час, що їм знадобився на подолання дистанції.

Нагадаємо, що протягом трьох останніх років компанія проводила до Дня міста в Шостці Родинну Олімпіаду.

Довідка

«Фармак» – одна з найбільших фармацевтичних компаній України. З 2010 року є лідером* фармацевтичного ринку України. Сьогодні в компанії працюють 2306 осіб. На підприємстві 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. В компанії впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: впроваджені та сертифіковані системи відповідно до стандартів ISO, GMP та FDA.

В портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно на ринок виводиться до 20 нових препаратів. Продукція експортується в 20 країн світу. Частка ринку України, яку займає «Фармак» серед усіх виробників лікарських засобів, становить 6,5%.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016 р.

 

Назад до новин

Ще більше новин