Чер 19, 2018

ПАТ «ФАРМАК» представив фармацевтичну галузь у категорії «Лідери інновацій» журналу «Бізнес»

Основна тема чергового номеру журналу «Бізнес» – «Лідери інновацій – компанії та люди, що змінюють бізнес в Україні». Володимир Костюк, т.в.о. виконавчого директора ПАТ «Фармак» розповів про інвестиції компанії у інноваційні проекти та про учать у грантових програмах «Горизонт-2020»

Володимир Костюк, т. в. о. виконавчого директору ПАТ «Фармак» у інтерв’ю виданню «Бізнес» назвав переваги участі в європейській програмі з підтримки фундаментальних досліджень “Горизонт-2020”. «Наша компанія динамічно розвивається. Вже понад вісім років ми лідируємо на вітчизняному ринку. «Фармак» є одним з найбільших експортерів (чверть нашої продукції йде на експорт). В основі нашої роботи — якість та інновації, тому рішення взяти участь у програмах ЄС, які фінансують розвиток фундаментальної науки, дослідження та інновації, ставлять амбітну мету імплементації їх у промисловість, рано чи пізно стало б неминучим» – зазначив Володимир Костюк.

https://business.ua/biznes/item/3718-maiemo-unikalnu-mozhlyvist-poznaiomytysia-z-novymy-rozrobkamy-naukovykh-laboratorii-krain-yes

 

Назад до новин

Ще більше новин