Чер 11, 2009

Прес-реліз ВАТ «Фармак» щодо злочинного нападу на генерального директора компанії Жебровську Ф.І.

Як вже повідомлялося 09.06.2009 року о 7.30 ранку біля свого будинку було здійснено злочинний напад на генерального директора ВАТ «Фармак» Жебровську Ф.І., внаслідок якого вона отримала незначні ушкодження.

Після обстеження та надання необхідної медичної допомоги вже наступного дня Філя Іванівна Жебровська приступила до виконання своїх службових обов’язків.

В тому, що сталося, пані Жебровська вбачає сумні наслідки загальнодержавного різкого погіршення криміногенної ситуації в Україні, яку, на превеликий жаль, сьогодні відчувають на собі більшість українців, незважаючи на стать, вік та майновий стан:

«Я вважаю, що той правовий нігілізм, який складався в Україні останні роки спочатку у сфері бізнесу, де шляхом сумнівних оборудок відбувався тіньовий перерозподіл власності, потім поширився на інші сфери нашого життя. Тепер з настанням загальносвітової кризи він вилився на вулиці наших міст та селищ у вигляді відверто бандитських проявів у стилі «гарячих дев’яностих», про які всі ми тільки почали потроху забувати.

Я не знаю, кому і для чого цей злочин був потрібен, але я впевнена, що в його основі не лежать особисті причини або образи. Жертвою такого кримінального свавілля в Україні, де на глибокий правовий нігілізм сьогодні наклалася ще й нечувана за розмахом загальносвітова фінансово-економічна криза може стати будь-хто з пересічних українців.

Але я все ж таки вірю, що наші правоохоронні органи зроблять усе від них залежне аби розкрити цей злочин та своєю ефективною та наполегливою роботою зупинять ту хвилю криміналу та насильства, що загрожує сьогодні захлиснути всю Україну».

Окремо пані Жебровська відзначає, що на сьогодні ВАТ «Фармак» є провідною національною компанією з виробництва ліків, яка у своїй діяльності застосовує найбільш сучасні технології як у виробництві, так і в управлінні підприємством. Саме цей факт на її думку гарантує подальший стабільний розвиток підприємства та забезпечує його стійкість до будь-яких проявів всесвітньої кризи навіть таких екстраординарних як кримінальні дії до представників її керівництва.

Довідка про компанію:

На  сьогодні ВАТ «Фармак» є беззаперечним лідером серед українських фармацевтичних виробників, відрізняючись стрімкою динамікою розвитку. За 5 місяців 2009 року обсяги продажів компанії склали понад 290 млн. грн., приріст до аналогічного періоду 2008 року становить 49%. Кількість працюючих в компанії – 1330 осіб. Чистий прибуток за 1 квартал 2009 року становить 49,4 млн. грн. (В зв’язку з девальвацією гривні в четвертому кварталі 2008 року і наявністю валютних кредитів сума чистих збитків компанії за 2008 рік склала 71,9 млн.грн., що утворилася за рахунок неопераційних курсових різниць).

Ще більше новин