Вер 09, 2014

«Фармак» подарував шосткінцям Родинну Олімпіаду

Вітчизняний виробник ліків, лідер фармацевтичної галузі України компанія «Фармак» виступила організатором Родинної Олімпіади в м. Шостка. Спортивне свято стало однією з родзинок святкування Дня міста.

В Шостці «Фармак» реалізує проект будівництва виробничого комплексу активних фармацевтичних інгредієнтів. Хоча виробництво планується відкрити у 2015 році (понад 100 робочих місць), вже зараз компанія відчуває себе частиною міста і планує ряд соціальних ініціатив. Однією з них стала Родинна Олімпіада.

Вікторія Кондрашихіна, директор з персоналу компанії «Фармак»: «Однією з ключових цінностей «Фармак» є люди. Ми завжди підтримуємо прагнення людей до здорового способу життя. Саме тому вирішили подарувати жителям Шостки на День міста сімейне спортивне свято – Родинну Олімпіаду. Ми впевнені, що такі заходи можуть заохочувати молодих людей до здорового способу життя, а також зміцнювати їхні родини та сприяти вихованню молоді в національному дусі, порядними громадянами на своїй землі».

Локацією для проведення Родинної Олімпіади було обрано центральну площу Шостки. До участі в змаганнях запрошувалися родини з дітьми віком від 7-ми до 13-ти років. Усього зареєструвалися 17 родин.

Сім’ї завзято змагалися за головний приз – три велосипеди для всієї родини. В програмі Олімпіади були три естафети: «Футбол», «Баскетбол» та «Хокей». Вболівальники та містяни активно підтримували команди.

Переможцем Родинної Олімпіади в м. Шостка стала родина Терехових – Інна, Олександр та 9-річний Денис. В повсякденному житті родина активно займається спортом, що й допомогло їм перемогти в змаганнях.

Микола Нога, міський голова м. Шостка: «Нам дуже імпонує  відповідальність, з якою «Фармак» ставиться до громади та території, на якій працюють його підприємства. Шостці він подарував свято, пов’язане з укріпленням сім’ї, сімейних цінностей. Якщо будуть міцні сім’ї, які почуватимуться комфортно в Шостці, вони прагнутимуть залишатися в рідному місті й працювати задля його розвитку».

 

Назад до новин

Ще більше новин