Січ 26, 2016

Презентація книги «Щоб жити. Розуміючи Київ»

28 січня 2016 року в Київському Будинку Книги відбудеться презентація книги «Щоб жити. Розуміючи Київ». Це перша та єдина в Україні книга, написана найстаршими жителями столиці. Ініціатором створення якої виступила компанія «Фармак».

28 січня о 19:00 у Київському Будинку Книги відбудеться презентація книги «Щоб жити. Розуміючи Київ» – перше і єдине в Україні видання, написане найстаршими жителями столиці. Всі кошти від продажу книги будуть направлені до Товариства Червоного Хреста Подільського району м. Київ на підтримку літніх людей.

Про Київ написано чимало книг, але ця – незвичайна. Авторський колектив видання складається з двадцяти двох найстарших киян, більшість з яких залишилася самотніми на схилі віку. «Щоб жити. Розуміючи Київ» – це збірка щирих історій з перших вуст про життя звичайних городян у різні періоди ХХ століття. Яким був побут киян, де гуляли мешканці, що полюбляли – автори книги згадують різноманітні деталі київського життя й місцевих звичаїв.

Книга благодійна. Ініціаторами створення цього видання виступили компанія «Фармак» і Товариство Червоного Хреста Подільського району в місті Києві, тому всі кошти від продажу книги йдуть на підтримку самотніх стареньких киян. Однак, це ще не все. Купуючи книгу, ви не тільки підтримуєте літніх людей матеріально, ви проявляєте увагу та інтерес до них самих, а значить, їхнє життя триває.

Під час заходу пригадають найцікавіші події того часу, а автори книги поділяться особистими історіями, які ви не знайдете в жодному підручнику історії чи художній літературі.

Ведучі заходу:

У заході візьмуть участь автори книги та видатні представники різних сфер культурного життя столиці: письменники, історики, актори, спортсмени, вчені, краєзнавці.

Назад до новин

Ще більше новин