Жов 19, 2017

V Науково-практична конференція Школи молодих науковців ПАТ “Фармак”

19 жовтня 2017 року на території ПАТ «Фармак» розпочалась науково-практична конференція Школи молодих науковців ПАТ «Фармак» – «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво».

Фахівці компанії діляться з колегами та гостями заходу власними надбаннями та досвідом у вирішенні питань, пов’язаних з діяльністю підприємства.

«Фармак» активно підтримує прагнення своїх спеціалістів до професійного росту та розвитку, а також обміну досвідом та найкращими напрацюваннями між фахівцями різних структурних підрозділів. З цією метою в компанії було створено Школу молодого науковця. Науково-практична конференція є одним із ключових заходів Школи.

"Це дуже важлива подія для нас, як для фармацевтичної компанії. Тому що тут зароджуються ідеї та формується майбутнє. Тут створюються нові технології та нові продукти.

«Фармак» – лідер вітчизняного фармацевтичного ринку*,один з найбільших експортерів фармпрепаратів в Україні, динамічна і сучасна компанія. І цим ми завдячуємо науковому потенціалу нашої компанії і злагодженій роботі колективу. Тому для нас проведення науково-практичної конференції – це перш за все можливість. З одного боку, ми даємо можливість для спілкування, обміну досвідом співробітникам нашої компанії, студентам. З іншого боку, ми отримуємо нові знання, розробки, технології. Розробка і дослідження – один з найважливіших процесів у фармацевтичній компанії. Щорічно ми виводимо на ринок більше 20 нових препаратів для України, Європи і країн СНД. Ми не стоїмо на місці – розвиваємося і удосконалюємо виробництво. Розширюємо межі. 

Я дуже радий, що в нашій конференції беруть участь студенти. Ми системно працюємо з провідними вузами країни. Студенти проходять у нас практику і багато хто залишається працювати. 

Цього року близько ста молодих людей з десяти інститутів країни успішно пройшли практику на заводі «Фармак»**. Тринадцять з них були працевлаштовані в нашій компанії",зазначив Августін Дубнічка, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

 

До цьогорічної конференції  долучились студенти та аспіранти КНУ ім. Тараса Шевченка, Національного фармацевтичного університету Національного Університет харчових технологій, Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я Горбачевського,  Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та інші. Фармаківці презентують новаторські рішення в галузі розробки препаратів компанії та практичні втілення попередніх наукових здобутків, будуть  розглянуті особливості інноваційної діяльності фармкомпаній та інші важливі питання.

Школу молодих науковців «Фармак» було засновано в 2010 році з метою надання площадки для обміну досвідом і знаннями між структурними підрозділами компанії, підготовки та розвитку співробітників у різних напрямках, починаючи з аналізу ринку, вибору активної молекули, створення лікарської форми, клінічних досліджень та закінчуючи питаннями реєстрації лікарських засобів та фармаконагляду.

 

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даними Proxima Research у 2016р.

** за внутрішніми даними ПАТ «Фармак»

Назад до новин

Ще більше новин