Бер 13, 2012

Запрошення на прес-конференцію

Дата: 14 березня 2012 р. (середа)

Час: 11:00-12:00 (реєстрація журналістів о 10:30 год.)

Адреса: ІА «Українські Новини» (вул. Еспланадна, 20)

Шановні представники ЗМІ!

Компанія «Фармак» запрошує Вас на прес-конференцію, присвячену впровадженню рішення SAP ERP, яке було обране з метою удосконалення системи управління компанією.

На цьому заході лідер українського фармринку розповість про унікальність проекту і про те, який ефект очікується від його діяльності в майбутньому.

В прес-конференції візьмуть участь:

Діна Немирович, директор зі стратегії та корпоративного розвитку компанії «Фармак»

Георгій Кондрашихін, керівник департаменту інформаційних технологій компанії «Фармак»

Максим Матяш, директор компанії SAP Ukraine Олександр Мельніков, виконавчий директор компанії CONIM GROUP.

Попередня реєстрація ЗМІ обов’язкова.

З питань акредитації та за додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

Христина Карабелеш

Моб. тел.:+38 066 202 6464

karabelesh@mainstream.ua

Довідки:

Компанія «Фармак» створена на базі Київського хіміко-фармацевтичного заводу імені М.В. Ломоносова, який розпочав свою діяльність у 1925 році.

У 2011 році компанія закріпила позицію лідера серед усіх фармацевтичних компаній, що забезпечують населення лікарськими засобами та представлені на українському ринку.

Обсяг продаж у 2011 році склав 1,5 млрд. грн., зростання продаж порівняно з 2010 роком в гривні становить 26%. Компанія «Фармак» займає майже 5% фармацевтичного ринку України. Близько 20% виготовленої продукції відправляється в країни СНД, Балтії та Європи.

Кількість працівників компанії більше 1700 осіб.

У портфелі компанії «Фармак» понад 200 найменувань лікарських препаратів.

Сайт компанії: https://farmak.ua/

Компанія SAP, один зі світових лідерів на ринку корпоративних додатків, допомагає організаціям будь-якого розміру і спеціалізації ефективніше управляти своїм бізнесом. Незалежно від того, допоміжні це служби або рада директорів, склад або магазин, настільні або мобільні додатки − рішення SAP дозволяють підвищити ефективність взаємодії окремих співробітників та організацій в цілому, сформувати глибоке розуміння бізнесу і створити конкурентну перевагу. Рішеннями і сервісами SAP користуються понад 170 000 клієнтів (включаючи клієнтів Sybase), передові технології компанії гарантують високу рентабельність, сприяють безперервній адаптації та стійкому зростанню.

У 1992 році був відкритий офіс SAP AG у Москві. Також, за минулі 20 років відкрилися представництва SAP в Єкатеринбурзі, Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Ростові-на-Дону, Алмати, Мінську та Києві, а чисельність співробітників перевищила 700 осіб.

SAP: коротко про головне! http://www.twitter.com/sap_cis

Компанія CONIM GROUP на сьогоднішній день є провідною компанією в Україні у галузі комплексних систем керування, а також управлінського та IT-консалтингу та системної інтеграції. На цей час компанія CONIM GROUP – перша та єдина в Україні, яка має статус VAR-партнера програми SAP Extended Business Program, що надає ексклюзивну можливість формувати власну мережу бізнес-партнерів SAP. Також компанія має статус Золотий партнер SAP. У портфелі CONIM GROUP більше 45 вдало реалізованих проектів для клієнтів із більш ніж 15 галузей. Серед замовників – підприємства-лідери банківської, гірничодобувної, енергетичної, хімічної, машинобудівельної, металургійної, телекомунікаційної, торгової галузей, органів державної влади, холдинги тощо.

Сайт: www.conim.com.ua/

Назад до новин

Ще більше новин