Кві 29, 2021

«Фармак» розпочинає стратегічне партнерство з Київською школою економіки

Компанія спрямує $500 тисяч на розвиток KSE (Київська школа економіки)задля підвищення рівня освіти в Україні.

Фармацевтична компанія «Фармак» надасть KSE кошти для облаштування навчальних просторів нового кампусу, а також для посилення наявних і запуск нових освітніх напрямів, зокрема, за рівнем підготовки «бакалавр».

«Розвиток освіти, а отже й суспільства загалом, неможливий без інвестицій із боку бізнесу. Від рівня інтелектуальної спроможності країни залежить наш добробут та майбутнє. Підтримуючи такі проєкти, ми робимо свій внесок у досягнення Глобальних цілей сталого розвитку, одне із завдань яких – підвищити якість вищої освіти та забезпечити її тісний зв’язок із наукою», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор АТ «Фармак».

«Фармак» підтримує не лише KSE, а й інші виші та освітні ініціативи: Мала академія наук, публікація книги про українських науковців «Буде тобі наука: українські вчені, які змінюють світ», «Екошкола» тощо.

Власний науковий потенціал компанії – 150 науковців, 42 кандидати наук, 5 докторів наук, інноваційний R&D-комплекс – дає змогу забезпечувати високий рівень академічної експертизи.

«Рішення компанії “Фармак” свідчить про те, що український бізнес виходить на новий рівень корпоративної соціальної відповідальності, і це має стати прикладом для інших. Підтримка освіти й науки – це інвестиція, що здатна змінити суспільство на краще. У довгостроковій перспективі вона приносить одні з найбільш відчутних результатів. Завдяки підтримці таких компаній, як “Фармак”, ми готуємо підґрунтя для сильної та інновативної економіки України. Ми пишаємося довірою й тим, що цей перший внесок компанії дасть потужний поштовх подальшому розвитку», – зазначив президент KSE Тимофій Милованов.

Довідка

«Фармак» – лідер фармацевтичного ринку України*. У продуктовому портфелі компанії 220 складнокомпонентних сучасних препаратів. Продукція експортується до 28 країн світу, серед яких країни ЄС, Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії тощо. За останні п’ять років інвестиції «Фармак» у науково-технічний комплекс, виробниче обладнання, дослідницьку діяльність становлять 3,4 млрд грн.

 

Київська школа економіки – це приватний університет, у якого немає єдиного власника. Школою керує незалежна рада директорів, які не отримують компенсацію за свою роботу, та міжнародна академічна рада (до якої належить, зокрема, Нобелівський лауреат Роджер Маєрсон). KSE не є комерційною організацією й не отримує фінансування з боку Уряду, а покладається на підтримку меценатів та організацій.

*за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

 

Назад до новин

Ще більше новин