Тра 30, 2019

Проект Екошкола «Фармак» увійшов у топ-10 проектів сталого розвитку України

Проект Екошкола, який реалізує компанія Фармак з 2018 року потрапив до десятки найкращих проектів сталого розвитку України за версією журналу «ТОП-100.Рейтинг крупнейших»

Проект Екошкола  стартував у 2018 р. в м. Шостка. Шкільні ЕКОкоманди відвідали спеціальні тренінги, на яких дізналися про засади екологічного мислення і способу життя. У 2019 році «Фармак» розширив кордони екологічного проекту «Екошкола» та залучив до нього 10 шкіл Києва. Для школярів було розроблено унікальний навчально-методичний посібник, який увібрав в себе найголовніші і важливі питання, з якими стикається сьогодні світ.

«Фармак» системно підтримує збереження навколишнього середовища та прагнення до здорового способу життя. Завдяки проекту «Зелений офіс» було зібрано та утилізовано більше 200 кг батарейок, зекономлено більше 20 т. паперу та збережено близько 300 дерев. З 2017 року «Фармак» проводить масштабний захід «Біг для здоров’я», який об’єднує усіх, хто веде здоровий спосіб життя.

ПАТ «Фармак» – перша вітчизняна фармкомпанія, яка приєдналася до Мережі Глобального Договору ініціативи ООН

«Будучи лідером та флагманом української фармацевтики, ми повинні йти в ногу зі світовими практиками, а іноді і випереджати їх. Тому думаючи масштабно та глобально, ми йдемо шляхом європейського розвитку. Ми виготовляємо сучасні, якісні та доступні лікарські засоби для України та більш ніж 20 країн світу. “Фармак” сповідує принципи, які покладені в основу глобальної мережі. Компанія як взірець галузі забезпечує всі права працівників та надає гідні умови праці, постійно підвищуючи заробітну плату. Ми ведемо прозорий бізнес та щорічно публікуємо фінансову звітність за вимогами МСФЗ. Компанія жорстко дотримується всіх екологічних нормативів і зменшує вплив на довкілля, розширюючи виробництво. Приєднання до Мережі Глобального Договору ініціативи ООН на високому міжнародному рівні доводить відповідальність компанії “Фармак” та правильність обраного напряму», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин