Лют 18, 2020

Рішення Апеляційної палати МЕРТ про визнання позначення «Корвалол Corvalolum» добре відомим є законним та обґрунтованим

Вчора, 17 лютого 2020 р., відбулося чергове судове засідання у Північному апеляційному господарському суді у справі щодо добре відомого позначення Корвалол Corvalolum, в ході якого після заслуховування доводів сторін та повного та об’єктивного аналізу матеріалів справи та проведення судових дебатів сторонами, апеляційним господарським судом було винесено Постанову про відмову у задоволенні апеляційної скарги ПрАТ «Фармацевтична фірма Дарниця» до МЕРТ та АТ «Фармак» – повністю, а рішення господарського суду м. Києва про відмову ПрАТ «Фармацевтична фірма Дарниця» у задоволенні позову про визнання недійним рішення Апеляційної палати МЕРТ щодо визнання добре відомим позначення «Корвалол Corvalolum» – без змін.

Це свідчить про те, що рішення Апеляційної палати МЕРТ про визнання позначення «Корвалол Corvalolum» добре відомим є законним та обґрунтованим і було прийнято із дотриманням всіх вимог чинного законодавства України. Постанова Північного апеляційного господарського суду набрала законної сили з моменту його прийняття.

«Враховуючи вищезазначене, та наявність судового рішення, що вже набрало законної сили, є всі підстави для звернення до господарського суду м. Києва із заявою про поновлення провадження у справі за позовом АТ «Фармак» до МЕРТ та ПрАТ «ФФ Дарниця» про визнання недійсним свідоцтва на знак для товарів і послуг «Корвалол-Дарниця»», – зазначив Дмитро Таранчук, директор з правового забезпечення АТ «Фармак».

Нагадаємо, у судовій справі за позовом АТ «Фармак» до МЕРТ та ПрАТ «ФФ Дарниця» про визнання недійсним свідоцтва про знак для товарів і послуг «Корвалол-Дарниця» ухвалою господарського суду м. Києва від 24.10.2019р. провадження у справі було зупинено до вирішення справи щодо ДВ «Корвалол Corvalolum» та набранням законної сили рішенням у даній справі, а представників сторін зобов’язано повідомити суд про усунення обставин, що зумовили зупинення провадження у даній справі.

Назад до новин

Ще більше новин