Лис 20, 2020

Володимир Костюк не перший рік поспіль входить до першої десятки найкращих управлінців України за версією «ТОП-100. Рейтинги найбільших»

Виконавчий директор «Фармак» став фіналістом рейтингу ТОП-25 «Найкращі управлінці», який склав журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Володимира Костюка визнано ефективним управлінцем у номінації Лідери змін.

Церемонія нагородження відбулася в межах бізнес-конференції Business Wisdom Summit.

Володимир Костюк – виконавчий директор АТ «Фармак» із 2018 року. Перед цим обіймав посаду операційного директора компанії. До цього працював начальником цеху з виробництва рідких та м’яких лікарських засобів. У компанії з 2008 року.

«Я завжди був вимогливий до себе та інших. Ця вимогливість – необхідний елемент, без якого неможливо керувати такою компанією, як “Фармак”. Особливо зараз, у період невизначеності. Проте, попри кризу, “Фармак” залишається надійним партнером для українців, працівників, партнерів і держави. Цей рік був важкий та дійсно сповнений змін. Проте ми продовжили працювати, виробництво не зупинилося ні на хвилину. Ми не скоротили жодного працівника, а навпаки – збільшили штат до 2800 осіб. Сьогодні “Фармак” – це вже не хіміко-фармацевтичний завод імені Ломоносова, заснований 95 років тому. Це два заводи в Україні, власна компанія в Польщі та декілька представництв у світі, виробничі процеси, сертифіковані регуляторними органами ЄС, експорт продукції до 28 країн світу, що становить чверть нашого бізнесу. Ми вже понад 20 років присутні на ринках країн-членів ЄС, Азії та Австралії. Компанія щорічно реінвестує в розвиток приблизно 95% прибутку. І саме така послідовна стратегія розвитку дає нам змогу вже 10 років бути лідером українського фармринку», – зазначив Володимир Костюк.

Назад до нагород

Ще більше нагород