Тра 31, 2021

Володимир Костюк у ТОП-25 успішних управлінців українських компаній

27 травня 2021 року видання «Власть денег» опубліковало рейтинг найкращих менеджерів вітчизняних компаній, до якого увійшов виконавчий директор лідера фармацевтичного ринку України – компанії «Фармак».

Під час відбору кандидатів експерти враховували професійні показники керівників, як-от досвід роботи, профільна освіта, кар’єрне зростання, авторитет у колективі тощо. Цьогоріч особливу увагу було приділено вмінню директора знайти ефективні заходи протидії викликам, що постають перед компаніями внаслідок пандемії і змін у бізнес-середовищі, а також здатності знайти єдине правильне рішення в складних ситуаціях.

Під час підготовки рейтингу було використано інформацію із відкритих джерел, офіційну інформацію компаній, публікації в ЗМІ, думки галузевих експертів.

Володимир Костюк у 2020 році показав себе ефективним управлінцем і впорався з завданням зберегти зростання компанії в умовах пандемії та глобальної кризи. «Фармак» продовжує залишатися лідером фармацевтичного ринку України. За підсумками попереднього року компанія наростила експорт на 40% і постачала продукцію до понад 30 країн ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії та ін. Інвестиції в розвиток підприємства у 2020 році сягнули 1,3 млрд грн, що на 78% більше проти 2019-го.

Назад до нагород

Ще більше нагород