Тра 29, 2018

Журнал «Фокус» опублікував рейтинг найкращих топ-менеджерів країни

Філя Жебровська, Голова Наглядової ради ПАТ «Фармак» увійшла до рейтингу кращих топ-менеджерів України за версією журналу “Фокус”. До речі, вона одна з двох жінок, які потрапили до даного рейтингу.

Філя Іванівна Жебровська почала кар’єру в ПАТ «Фармак» у 1980 році.
Стиль керування: корпоративний.
Бізнес-принцип: для побудови успішної компанії — лідера ринку — необхідно правильно поставити цілі та визначити головні цінності.
Хобі: подорожі, плавання.
Улюблене місце відпочинку: о. Мадейра.
Улюблена книга: «Любомир Гузар. Хочу бути Людиною» Катерини Щьоткіної.
Найскладніше управлінське рішення: створити команду однодумців. У мене це вийшло.
Порада кар’єристу, що починає: потрібно поставити амбітну мету і рухатися до неї, це тернистий шлях і не завжди відразу будуть успіхи.

У 2017 році Філя Жебровська прийняла рішення покинути пост генерального директора «Фармак», що займає 6,5% українського фармацевтичного ринку. Такий крок продиктований тим, що у компанії вирішили розділити стратегічну роботу й операційну діяльність.

Як Голова наглядової ради Філя Жебровська займається саме постановкою глобальних цілей.

У 2017 році обсяги продажів продукції зросли на 21%. Частка експорту збільшилася у порівнянні з 2016 роком і склала 25,2%. Розвитку експорту на підприємстві планують приділяти велику увагу.

До 2020 року «Фармак» має намір продавати за кордон приблизно 40% продукції. Одна зі стратегій компанії — збільшення обсягів виробництва в Україні.

Назад до новин

Ще більше новин