Чер 26, 2024

Благодійний фонд Родини Жебрівських отримав відзнаку у Національному конкурсі «Благодійна Україна 2023»

_U2A8558

Благодійний фонд Родини Жебрівських* отримав відзнаку у Національному конкурсі «Благодійна Україна» 2023: «Благодійність на захисті України» у номінації «Корпоративна благодійність». В такому форматі конкурс проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України заради розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в країні.

Цьогоріч організатори отримали 1604 заявки на участь у конкурсі, які оцінювало журі. Зокрема участь взяли такі компанії: «Епам Системз», «Кока-Кола», «ОТП банк», «Астарта», «МХП» тощо.

Благодійний фонд Родини Жебрівських отримав відзнаку за систематичну підтримку армії та допомогу нашим захисникам і захисницям, а також гуманітарну допомогу, надану населенню у 2023 році. Сума благодійної допомоги за 2023 рік від фонду склала 105, 2 млн грн. У тому числі на програму реабілітації військових було виділено 10,3 млн, її пройшли за минулий рік 39 захисників.

Компанія та Фонд продовжують підтримку і збільшують допомогу.

На кінець травня цього року програму реабілітації пройшли вже 60 захисників, а загальна благодійна допомога з початку повномасштабного вторгнення становить 228,2 млн грн.

*Благодійний фонд Родини Жебрівських та Farmak є частинами діяльності Родини Жебрівських і реалізують благодійну та бізнес-діяльність родини.

 

Назад до новин

Ще більше новин