Лют 18, 2022

Бути підтримкою один для одного: як «Фармак» допомагає українській армії

У цей неспокійний час ми віримо, що в разі загострення ситуації наша армія здатна нас захистити. Проте ми також не менш сильно віримо, що маємо такий самий обов’язок – захищати наші збройні сили у відповідь.

Тільки так – у єдності і співпраці – ми можемо зростати як сильна держава, оберігати мирне небо та незалежність, і просто жити повноцінним життям з рідними та коханими.

Фармак та Благодійний фонд Родини Жебрівських надають системну допомогу українській армії з початку військової агресії. Ліки, медичне обладнання для госпіталів, військовий одяг та інше спорядження, оптичні та навігаційні прилади, запчастини для техніки, бензогенератори тощо було передано на оборону. За 8 років війни надано допомогу на понад 8 мільйонів гривень.

З того моменту, як навколо заговорили про можливість повномасштабного військового вторгнення Російської Федерації в Україну, у «Фармак» задумалися: «Як ще ми можемо допомогти армії в цей період?»

Саме тому в компанії організували благодійну акцію «Я працюю один день для армії», яка триватиме з 18 до 28 лютого включно.

У чому полягає акція?

Кожен співробітник компанії має змогу допомогти Збройним Силам України, перерахувавши свій денний заробіток до Благодійного фонду Родини Жебрівських. А фонд, в свою чергу, направить ці кошти на допомогу армії.

На що збираємо кошти?

Кошти потрібні для придбання захисного обладнання для військових частин, які знаходяться на лінії оборони.

Сильна фармацевтична галузь захищає здоров’я людей, а сильна армія – захищає мир для всіх на нашій землі. Ми у Фармак зберігаємо спокій, продовжуємо забезпечувати українців якісними ліками та підтримувати збройні сили України.

Назад до новин

Ще більше новин