Лип 19, 2017

Директором з маркетингу та продажів «Фармак» стала Сусана Халілова

Директором з маркетингу та продажів ПАТ «Фармак» стала Сусана Мансурівна Халілова.

Вона має 10-ти річний досвід роботи в маркетингу. До команди «Фармак» Сусана Халілова приєдналась у 2009 році на посаду старшого медичного представника. в 2011 році посіла посаду керівника зовнішньої служби, а вже у 2012 році очолила відділ маркетингу рецептурних препаратів №1.

Сусана Мансурівна Халілова, директор з маркетингу та продажів ПАТ «Фармак»: «Пріоритет компанії «Фармак» – випуск якісних лікарських препаратів. Ми дбаємо про наших споживачів, забезпечуючи їх потребу  в якісному та ефективному лікуванні. Сім років поспіль «Фармак» є лідером* вітчизняного фармацевтичного ринку. Це завдяки злагодженій роботі високопрофесійної команди, що працює в компанії. В подальшому для нас важливо  впевнене утримання лідерства та покращення результатів на українському фармацевтичному ринку, а також в інших країнах, де представлена компанія «Фармак».

Нагадаємо, що Михайло Дмитрович Ванат, який попередньо очолював дирекцію,  наприкінці червня  залишив свою посаду та перейшов у Наглядову раду компанії.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому виразі, за даним Proxima Research у 2010-2016 рр.

Назад до новин

Ще більше новин