Жов 03, 2024

До команди Farmak доєднався новий директор з фінансів

Лідер ринку лікарських засобів в Україні*, компанія Farmak підсилила команду топ-менеджменту новим директором з фінансів. Ним став  Сергій Плічко, який має більш ніж 15-річний досвід роботи у сфері фінансів, логістики та операційної діяльності.

Сергій Плічко відповідатиме за функціонування фінансових систем та їхнє вдосконалення, оптимізацію бюджетного, податкового та фінансового планування, використання фінансових ресурсів підприємства тощо. А також – за взаємодію з фінансовими установами, контролюючими органами та зовнішніми надавачами послуг з метою захисту інтересів та сприяння ефективної діяльності компанії Farmak.

До того, як приєднатися до управлінської команди Farmak, Сергій працював у ArcelorMittal Group, одній з найбільших металургійних компаній світу, обіймав посади Генерального директора ТОВ «Стивідорна компанія Нікмет-Термінал» (Миколаївський морський торговельний порт), фінансового директора-головного бухгалтера «АрселорМіттал Кривий Ріг», а згодом – першого заступника генерального директора компанії.

*за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research у 2023 році

Назад до новин

Ще більше новин