Сер 28, 2021

До команди «Фармак» долучився новий фінансовий директор

«Фармак» продовжує підсилювати команду топ-менеджменту. Віднедавна на посаду директора з фінансів призначено Дмитра Грищенка. Вікторія Смародіна, яка відповідала за фінансову функцію, зосередить свою діяльність на позиції члена Наглядової Ради «Фармак».

Дмитро відповідатиме за побудову і реалізацію результативної фінансової стратегії, вдосконалення бюджетного, податкового та фінансового планування, за управління фінансовими потоками, оптимізацію бізнес-процесів і підтримання фінансової стабільності для досягнення бізнес цілей компанії.

Дмитро Грищенко понад 16 років обіймав керівні посади у сфері фінансового менеджменту. Він працював з такими компаніями як InBev, Knauf та Danone.

За час своєї роботи в різних компаніях Дмитро керував проєктами зі створення важливих складових системи фінансового менеджменту, таких як звітність USGAAP, розвиток циклу бізнес-планування та аналізу ефективності. Відповідав за впровадження крос-функціонального інструменту управління Beyond Budget та системи SAP. Останнє дозволило забезпечити команду потужними аналітичними інструментами, автоматизувати основні процеси та підняти компанію на наступний рівень організаційної ефективності. Також Дмитро брав участь у проєктах місцевих та міжнародних приватних інвестиційних фондів.

«Ми раді вітати у своїй команді такого фахівця як Дмитро. Я не маю сумнівів, що його професійні компетенції та досвід, допоможуть нам й далі розвивати компанію. Гадаю, що наша співпраця буде продуктивною», – прокоментував Володимир Костюк, виконавчий директор компанії «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин