Тра 21, 2014

Фахівці «Фармак» відвідали виставку пакувального обладнання Interpack-2014

В травні делегація у складі 22 фахівців  операційної та технічної дирекцій компанії «Фармак» взяла участь у міжнародній виставці пакувального обладнання Interpack-2014, яка проходила в німецькому місті Дюссельдорф.

Виставка Interpack проводиться щотрироки. На ній представляють свої найновіші розробки провідні виробники пакувального обладнання для фармацевтичної та харчової галузей. Цього року свою продукцію презентували такі лідери ринку, як Bosch, Optima, Glatt, IMA, Marchesini Group, Oystar. Також були представлені стенди постачальників рішень для інспекції, контролю та забезпечення простежуваності (компанії Brevetti, Domino, Mettler Toledo, Sartorius та інші). Загалом на Interpack-2014 експонувалися близько 2 700 компаній з 59 країн.

Протягом виставки фахівці «Фармак» зустрілися й провели перемовини зі стратегічними партнерами компанії, налагодили зв’язки з провідними виробниками та постачальниками пакувального обладнання та обладнання для наповнення, а також ознайомилися з останніми тенденціями фармацевтичної галузі в напрямку збереження якості лікарських засобів за допомогою первинного пакування.

Слід зазначити, що на Interpack-2014 можна було на власні очі побачити, як виглядає пакувальне обладнання та як працюють лінії на максимальній швидкості, ознайомитися з їх технічними перевагами з конструктивної та технологічної точки зору.

Назад до новин

Ще більше новин