Вер 14, 2016

«Фармак» – генеральний спонсор VIII Національного з`їзду фармацевтів України

"Фармак" виступив генеральним спонсором VIII Національного з`їзду фармацевтів України, який відбудеться 13-16 вересня 2016р. у Харкові на базі Національного фармацевтичного університету.

На з`їзді будуть презентовані досягнення національної фармацевтичної індустрії, досвід інтеграції до європейського простору, розглянуті нагальні потреби галузі. Під час з`їзду делегати та учасники матимуть можливість спілкуватися з колегами, обмінятися практичним досвідом, обговорити сучасні аспекти розробки та промислового виробництва фармацевтичних препаратів, зокрема біотехнології та нанотехнології у фармації, сучасні підходи до створення нових лікарських засобів, пакування та маркування лікарських препаратів, питання клінічної фармації, стан соціальної фармації, перспективи фармацевтичної освіти в України та безпосередньої  участі роботодавців у підготовці кадрів цієї сфери..

У рамках науково-практичної конференції "Фармація ХХІ століття: тенденції та перспективи", яка пройде 15-16 вересня, будуть проведені 10 наукових симпозіумів, 6 лекцій майстер-класу, 3 дискусії за круглим столом, 9 воркшопів, 3 сателітних симпозіуми, 1 семінар-тренінг.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Наша участь у VIII Національному з`їзді фармацевтів України абсолютно логічна, оскільки цілі, які ставлять перед собою його організатори, співзвучні нам. Прекрасно, що у вітчизняних фармацевтів є потужний комунікаційний майданчик для отримання знань, налагодження контактів та обміну досвідом. Крім того, захід надає учасникам унікальну можливість показати себе і результати своєї праці. Продемонструвати, що Україна – країна з великим фармацевтичним потенціалом, інноваційними технологіями та прогресивними поглядами. На власному прикладі «Фармак» неодноразово доводив і продовжує успішно демонструвати, що Україна може виробляти високоякісну продукцію, що користується стійким попитом не тільки на внутрішньому, але й на зовнішніх ринках».

Під час роботи з'їзду відбудеться презентація першого в Україні «Довідника еквівалентності лікарських засобів Rx index», в якому представлено 193 препарати компанії «Фармак».

Довідник еквівалентності створений за редакцією професора І.А. Зупанця та академіка НАН України, професора В.П. Черниха. Ця книга увібрала в себе інформацію про терапевтичну еквівалентність генеричних препаратів та можливість їх взаємозаміни.

Назад до новин

Ще більше новин