Лют 25, 2016

«Фармак» увійшов в трійку лідерів рейтингу роботодавців фармацевтичних компаній

Компанія «Фармак» увійшла в трійку лідерів другого щорічного дослідження привабливості фармацевтичних компаній України як роботодавців. За результатами дослідження  2015 року в «Фармак»  хотіли б працювати 18,7% всіх кандидатів. 

Дослідження проводилося з жовтня по грудень 2015 року компанією «Фарма Персонал». Респондентами виступили менеджери і медичні представники, які працюють і шукають нове місце, а також студенти фармацевтичних ВНЗ.

Вікторія Кондрашихіна, директор з персоналу: «Наша компанія віддано піклується не тільки про здоров’я пацієнтів, але й про своїх співробітників. Ми будуємо відносини з кожним працівником на засадах взаємної відповідальності та довіри. Наш Колективний договір визнано кращим на всеукраїнському конкурсі колдоговорів. Ми намагаємось створювати умови, де кожен може повністю реалізувати свій професійний потенціал. Наші працівники – одна із найбільших цінностей компанії».

 

В компанії «Фарма Персонал» відзначають, що чим вище компанія-роботодавець піднялася в рейтингу року, тим більш ефективну стратегію розвитку HR-бренду вона проводила протягом даного року.

Назад до нагород

Ще більше нагород