Чер 13, 2016

«Фармак» надав допомогу армії на суму близько 4,5 млн грн

Працівники компанії «Фармак» та Благодійний фонд «Фармак» в черговий раз активно долучилися до підтримки українських військових. За 2,5 роки на цю справу було спрямовано допомогу на суму близько 4,5 млн. грн.  

Працівники компанії «Фармак» втретє взяли участь у добровільній акції «Я працюю один день для армії», яка проходила на підприємстві у травні-червні 2016 року. Фармаківці перерахували свій денний заробіток на потреби Маріупольського загону морської охорони. Завдяки добрій волі та свідомій позиції фармаківцям вдалося зібрати та долучити до коштів, спрямованих Благодійним фондом «Фармак» на організацію допомоги військовим.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак», Голова правління Благодійного Фонду «Фармак»: «Благодійний Фонд «Фармак»  працює за підтримки компанії «Фармак». Активну допомогу нашим захисникам ми надаємо ще з березня 2014 року. Закуповували для військових необхідну амуніцію, військову форму, взуття, аптечки з медикаментами, необхідними в польових умовах тощо. Також допомагали у придбанні сучасного обладнання для покращення матеріально-технічної бази наших військових частин. Купили та передали: прилади нічного бачення (тепловізори), радіостанції, генератори, автохолодильники, бензопилу, намети, каремати, спальні мішки тощо. Постійно надаємо допомогу лікарськими препаратами.

Кошти, зібрані нашими фармаківцями в рамках акції «Працюю один день для армії», були спрямовані на закупівлю пересувних вагончиків для прикордонників, а також укомплектовуванням їх необхідними меблями, кондиціонерами, холодильниками та запасами провізії. Ми й надалі підтримуватимемо наших військових, котрі захищають кордони України від агресора. Будемо разом із ними до переможного кінця».

Дмитро Олегович Глушак, капітан-лейтенант, командир маневрової групи катерів морської охорони (місце дислокації – населений пункт Бердянськ):  «Від свого імені та від імені екіпажу особового  складу хочу подякувати вам  за надану допомогу. Дійсно, модульні вагончики, вся надана техніка допоможе нам в службі, в першу чергу, підніме бойовий дух особового складу, який буде знати, що окрім держави, є ще добрі люди, які готові відгукнутися, допомогти у важкій ситуації. Ми це дуже цінуємо! Дійсно, наша робота перш за все полягає в тому, щоб першими зустрічати ворога, і будь-яка турбота, вітання для моряка-прикордонника  – це вища міра вдячності за його працю».

Назад до новин

Ще більше новин