Січ 17, 2013

«Фармак» удосконалив формулу ампульного прогестерону Інжеста

Спеціалісти компанії «Фармак» удосконалили формулу ампульного прогестерону. Оновлений препарат випускається під новою назвою Інжеста. Лікарський засіб має широкий спектр показів до застосування в акушерській та гінекологічній практиці.

Інжеста випускається у формі 1% або 2,5% розчину для ін’єкцій. Препарат містить нову форму етилолеату, який має в 13 разів меншу в’язкість, ніж у олійному розчині, що дозволяє препарату швидше абсорбуватися, а також швидше та повністю розчинятися в тканинах. Також забезпечує точну та постійну концентрацію прогестерону в крові, добре розсмоктується (це запобігає утворенню гранульом, абсцесів у місці введення препарату), забезпечує безболісність ін’єкцій.

Наталя Левченко, фахівець з маркетингу відділу маркетингу офтальмологічних та дерматологічних препаратів компанії «Фармак»: «Інжеста має широкий спектр показів до застосування в акушерській та гінекологічній практиці. Зокрема, невиношування вагітності, загроза переривання вагітності, аменорея, дисфункціональні маткові кровотечі, безпліддя».

Назад до новин

Ще більше новин