Лис 18, 2013

«Фармак» поділився досвідом в КСВ з голландськими бізнесменами

Компанія «Фармак» поділилась власним досвідом у впровадженні КСВ із представниками голландських бізнес-структур під час семінару «Економічне обґрунтування КСВ: голландський і український контекст».

Захід відбувся в посольстві Королівства Нідерланди у м. Київ 6 листопада. Голландські та українські експерти з неурядових організацій та бізнесу обмінялись своїм досвідом і передовими практиками в галузі корпоративної соціальної відповідальності. Досвід компанії «Фармак» презентувала директор зі стратегії Діна Немирович.

Діна Немирович, директор зі стратегії компанії «Фармак»: «Ми охоче відгукнулись на запрошення посольства Королівства Нідерланди, країни, в якій корпоративна соціальна відповідальність розвинена на високому рівні і має давні традиції. Я з радістю поділилася з учасниками заходу досвідом компанії «Фармак», який ми отримали в процесі розробки та впровадження Стратегії з КСВ. Вважаю такі заходи дуже ефективним майданчиком обміну знаннями в галузі КСВ між представниками  бізнесу з різних країн».

Назад до новин

Ще більше новин