Кві 07, 2014

«Фармак» поділився досвідом з розробки та впровадження Стратегії КСВ

Компанія «Фармак», підтверджуючи свою прихильність принципам прозорості та відкритості, поділилась власним досвідом у створенні Стратегії КСВ зі слухачами Академії КСВ.

Презентація відбулась 29 березня у київському офісі Видавництва «Економіка». Кейс компанії «Фармак» презентувала директор зі стратегії Діна Немирович.

Діна Немирович, директор зі стратегії компанії «Фармак»: «Я з радістю поділилася з учасниками заходу досвідом компанії «Фармак», який ми отримали в процесі розробки та впровадження Стратегії з КСВ. Цього разу ми доповнили наш кейс ексклюзивною інформацією про результати впровадження Стратегії КСВ у 2013 році і наші найближчі плани, поділились практичним досвідом. Вважаю такі заходи ефективним механізмом обміну знаннями в галузі КСВ».

Академія КСВ – унікальний освітній проект в Україні, який реалізують Видавництво «Економіка» та Центр розвитку КСВ. Цього року йде другий набір слухачів Академії, що свідчить про високий інтерес бізнесу до теми системного і стратегічного розвитку на шляху сталого розвитку.

Назад до новин

Ще більше новин