Вер 26, 2014

«Фармак» презентував Авуаж® на виставці InterCharm2014

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі, компанія «Фармак», презентував лінійку засобів для контурної пластики та корекції вікових змін шкіри Авуаж® на ХІІІ Міжнародній виставці парфумерії та косметики InterCharm2014, яка проходила всередині вересня в Міжнародному виставковому центрі в Києві.  

На стенді компанії «Фармак» були представлені біогелі лінійки Авуаж® – Авуаж® та Авуаж® Плюс, а також препарати на основі гіалуронової кислоти Гіарал® та Гіарал® Плюс, які використовуються під час офтальмологічних операцій.

Косметичний засіб Авуаж® – це препарат для використання в естетичній медицині та косметології, у виробництві якого  використана унікальна технологія стабілізації гіалуронової кислоти. Завдяки чому біогелі лінійки Авуаж® мають виражений  тривалий естетичний ефект та сприяють глибокому зволоженню шкіри.

За рахунок високої концентрації гіалуронової кислоти та використання запатентованої компанією LG Life Science HESH-технології,  біогелі лінійки Авуаж® тривалий час залишаються в дермі, фіксуються в місці введення, не мігрують в інші тканини, максимально пролонгуючи ефект від процедури контурної пластики.

Своїми якісними характеристиками та тривалістю отриманого результату біогелі Авуаж® порівнювані з найвідомішими косметологічними брендами, а демократичніша вартість засобів робить процедуру контурної пластики значно доступнішою для більш широкого кола пацієнтів

Участь у виставці InterCharm2014 – це лише початок маркетингової роботи компанії «Фармак» в напрямку роботи з косметологами, який дав поштовх для успішного просування нової лінійки препаратів.

Назад до новин

Ще більше новин