Гру 13, 2016

«Фармак» провів ІV науково-практичну конференцію Школи молодих науковців

ПАТ «Фармак», провів ІV науково-практичну конференцію Школи молодих науковців «Фармак» – «НАУКА ТА СУЧАСНЕ ФАРМАЦЕВТИЧНЕ ВИРОБНИЦТВО». Фахівці компанії поділилися з колегами та гостями заходу власними надбаннями та досвідом у вирішенні питань, пов’язаних з діяльністю підприємства.

«Фармак» активно підтримує прагнення своїх спеціалістів до професійного росту та розвитку, а також обміну досвідом та найкращими напрацюваннями між фахівцями різних структурних підрозділів. З цією метою в компанії було створено Школу молодого науковця. Науково-практична конференція є одним із ключових заходів Школи.

Конференцію відкрила генеральний директор ПАТ «Фармак» Філя Іванівна Жебровська.

До цьогорічної конференції  долучились студенти та аспіранти КНУ ім. Тараса Шевченка та Національного фармацевтичного університету. Фармаківці презентували новаторські рішення в галузі розробки препаратів компанії та практичні втілення попередніх наукових здобутків, розглянули особливості інноваційної діяльності фармкомпаній та інші важливі питання.

Червоною ниткою у дискусіях в рамках Школи проходила ідея того, що інноваційно орієнтований підхід до виробництва – необхідна складова успіху підприємства .

Школу молодих науковців «Фармак» було засновано в 2010 році з метою надання площадки для обміну досвідом і знаннями між структурними підрозділами компанії, підготовки та розвитку співробітників у різних напрямках, починаючи з аналізу ринку, вибору активної молекули, створення лікарської форми, клінічних досліджень та закінчуючи питаннями реєстрації лікарських засобів та фармаконагляду.

Назад до новин

Ще більше новин