Лис 18, 2014

«Фармак» провів освітній захід «Школа МРТ»

На початку листопада компанія «Фармак», що є лідером вітчизняної фармацевтичної галузі, провела  дводенну науково-практичну конференцію для лікарів радіологів «Школа МРТ «Фармак» 2014». Це третій захід такого формату, організований компанією «Фармак».

В конференції взяли  участь 140 лікарів з усіх регіонів України.  Перед спеціалістами виступили кращі вітчизняні фахівці у галузі магнітно-резонансної томографії (МРТ). На конференції обговорювали питання можливостей МРТ в проведенні діагностики серцево-судинних захворювань дорослих та дітей. Увагу зосередили на питаннях нормальної анатомії та вроджених вад, діагностики міокардитів. Розглядали особливості використання МРТ в нейро- та скелетно-м’язовій радіології у дітей, пренатальну і постнатальну діагностику аномалій розвитку головного мозку.

Окрім теоретичної частини в рамках «Школи МРТ «Фармак» 2014» представили практичні кейси 13 спеціалістів.

Валерій Ющук, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: «На сьогоднішній день «Фармак»  єдина компанія, яка спрямовує свою діяльність на розвиток лікарів, що працюють в сфері магніто-резонансної томографії. Крім лекційної частини, в рамках «Школи МРТ «Фармак» 2014» ми також практикуємо практичні блоки, де спікери демонструють цікаві клінічні випадки з власної практики. Кожен випадок детально обговорюється учасниками Школи, що дає змогу підвищити рівень практичних навичок».

Рогожин Володимир Олексійович, голова Асоціації радіологів України, доктор медичних наук, директор радіологічного центру клініки «Борис», кафедра медичної радіології НМАПО: «Питання освіти лікарів завжди було й залишається актуальним. На відміну від інших компаній, які згортають освітні програми, «Фармак» продовжує працювати в цьому напрямку. Дане явище є дуже показовим».

Нагадаємо, що це вже третя «Школа МРТ», організована «Фармак». Перші дві науково-практичні конференції відбулися в 2010 та в 2012 рр.

Назад до новин

Ще більше новин