Жов 22, 2013

«Фармак» розширив лінійку дерматологічних препаратів Молескін®

Компанія «Фармак» доповнила лінійку дерматологічного бренду Молескін®. Спеціалісти вітчизняного фармвиробника розробили та вивели на ринок комбінований препарат Молескін® С у формі мазі, який використовується для лікування хронічних захворювань шкіри.

Молескін® С – комбінований препарат, що містить протизапальний, протисвербіжний та протиалергійний компонент – мометазону фуроат, і відлущуючий компонент – саліцилову кислоту.

Молескін® С  застосовується для лікування хронічних дерматологічних захворювань, таких як псоріаз, екзема, дерматит та інші, які супроводжуються наявністю огрубілої шкіри і порушенням кератинізації.

Олена Алєксєєва, консультант з маркетингу відділу маркетингу рецептурних препаратів компанії «Фармак»: «Мометазону фуроат, що входить до складу препарату Молескін® С, є найбільш безпечним місцевим гормональним препаратом і не викликає ні місцевих, ні системних побічних дій навіть за тривалого застосування. Мометазон швидко купірує основні симптоми дерматиту (свербіж, запалення, гіперемія).  Це єдиний топічний гормональний засіб, доказова база якого включає дослідження, що було проведене в Німеччині на 22 831 пацієнтові за участю 5500 лікарів. В дослідженні при максимальній протисвербіжній та протизапальній діях не було зафіксовано жодного випадку побічних дій.

Саліцилова кислота, що входить до складу новинки, має антисептичну, протизапальну дії, розм’якшує шари згрубілих елементів, які лущаться, а також посилює дію мометазону шляхом посилення його всмоктування.

Таким чином, поєднання мометазону та саліцилової кислоти у складі препарату Молескін® С дозволяє не лише посилити протизапальну та протисвербіжну дії, але й швидко повернути шкірі здоровий естетичний вигляд, що так важливо для пацієнтів із хронічними дерматологічними захворюваннями.

Слід зазначити, що по препарату Молескін® С проведені клінічні дослідження на базі Івано-Франківського національного медичного університету, які довели його повну терапевтичну еквівалентність оригінальному препарату мометазону фуроату і саліцилової кислоти».

Назад до новин

Ще більше новин