Лис 04, 2013

«Фармак» розширив лінійку назальних препаратів Но-Соль

Компанія «Фармак» розширила лінійку  бренду Но-Соль. Спеціалісти вітчизняного фармвиробника розробили та вивели на ринок  препарат Но-Соль очищуючий. Новинка випускається у формі крапель (10 мл) та спрею (10 мл).

Но-Соль очищуючий є першим природним засобом для зрошення та промиванню носа на основі Моршинської ропи №1, яка видобувається із підземного джерела на глибині 50 м на території курорту Моршин, що розташований на схилі Карпатського хребта. Як відомо, Моршинська ропа в лікувальних цілях використовується ще з 1878 року.

Завдяки своїм властивостям засіб для зрошення і промивання носа  Но-Соль очищуючий підтримує нормальний фізіологічний стан слизової оболонки порожнини носа, відновлює функції носа, тим самим зменшує місцевий запальний процес та знижує ризик ускладнень.

Завдяки хімічному складу та концентрації тривалість та кратність використання Но-Соль очищуючого не обмежені. Слід зазначити, що препарат безпечний при тривалому застосуванні, не викликає звикання.

Нагадаємо, що нещодавно, щоб підкреслити зволожуючу властивість назального препарату Но-Соль, спеціалісти компанії «Фармак» доповнили назву лікарського засобу словом «зволожуючий». Лікарський засіб випускається у формі спрею-дозатора об’ємом 10 мл, у формі крапель 10 мл та спрею 15 мл.

 

Назад до новин

Ще більше новин