Гру 05, 2016

«Фармак» став членом центру «Розвиток КСВ» в Україні

«Фармак» приєднався до Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» – найбільшої в Україні експертної спільноти соціально відповідального бізнесу.

Соціальна відповідальність – це невід’ємна частина цінностей та культури «Фармак». Тому вступ до Центру Розвитку КСВ став закономірним і  бажаним для компанії кроком.

У межах членства ПАТ “Фармак” братиме участь у заходах та різноманітних ініціативах Центру, присвячених стратегічно важливим питання розвитку КСВ як у бізнесі, так і в Україні в цілому.

Марина Саприкіна, голова правління Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» :“Раді, що компанія “Фармак” приєдналась до Центру “Розвиток КСВ”. Впевнені, що це допоможе компаніям Центру та “Фармак” ефективно розвиватися через обмін досвідом та знаннями з інтегрування КСВ в бізнес-стратегію компанії. “Фармак” має багато досвіду – компаіня має  стратегія з КСВ, а її КСВ проекти не один раз отримували  національне  визнання.”

Компаніям важливо об’єднуватися для просування цінностей та практик корпоративної соціальної відповідальності. Синергія лідерів дає найбільшу віддачу та результат. А це – допомагає рухати КСВ в Україні.

ПАТ «Фармак» бере активну участь у вирішенні соціальних проблем в Україні. Відтепер ми об’єднаємо наші зусилля з іншими компаніями, які розуміють важливість внеску бізнесу у добробут Батьківщини. Разом з іншими членами Центру «Фармак» працюватиме на стійкий розвиток нашої країни.

Центр “Розвиток КСВ” – провідна незалежна експертна організація в Україні, що об’єднує соціально-відповідальні компанії, з метою оптимізувати та вдосконалити зусилля  бізнесу в напрямку вирішення суспільних проблем.

Назад до новин

Ще більше новин