Бер 16, 2016

«Фармак» став регіональним партнером еко-фестивалю «Зробимо Україну чистою разом!»

Збереження екологічного балансу є однією з ключових складових відповідального ведення бізнесу «Фармак». Тому в цьому році компанія стала регіональним партнером еко-фестивалю «Зробимо Україну чистою разом!» у Києві та Шостці, оскільки саме в цих містах розташовані виробництва фармпідприємства.

Стратегія «Фармак» спрямована на забезпечення ефективного використання природних ресурсів, охорону навколишнього середовища та забезпечення екологічної безпеки.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Для нас важливим є підвищення еко-свідомості та еко-культури не лише наших працівників, але й кожного українця. Щоб усі разом ми берегли природні ресурси та навколишнє середовище. Тому цього року «Фармак» й виступив регіональним партнером еко-фестивалю «Зробимо Україну чистою разом!», щоб не лише на локальному рівні мати змогу долучитися до процесу очищення рідної країни, але й спонукати інших берегти чистоту та навколишнє середовище».

Юлія Мерхель, президент організації «Зробимо Україну чистою – 2015»: «Всі позитивні зміни в світі починаються з небайдужих людей. Бізнес – це не сферична структура в вакуумі, це результат величезної роботи небайдужих людей. А екологія залежить саме від синергії бізнесу і небайдужих людей. Приділяючи увагу великій кількості екологічних питань, які постають перед сучасною Україною, «Фармак» реалізує на своєму виробництві масштабні інвестиційні проекти, направлені на зменшення шкідливого впливу на довкілля та активно долучається до всеукраїнських еко-акцій».

«Зробимо Україну чистою разом!» – це найбільша соціально-екологічна акція в Україні. Вже від початку свого існування вона об’єднала всі області України. Зародилася вона, як частина всесвітнього руху Let’s Do It, World , який в свою чергу об’єднує понад 10 000 000 людей.

 

«Зробимо Україну чистою разом!» – це загальнонаціональне щорічне одноденне прибирання парків, пляжів, скверів, узбіч доріг та інших зелених зон.

Назад до новин

Ще більше новин