Сер 28, 2014

«Фармак» в Узбекистані увійшов в ТОП-10 фармкомпаній

За підсумками першого півріччя 2014 року «Фармак» в Узбекистані увійшов у ТОП-10 найбільших фармацевтичних виробників на ринку Республіки Узбекистан.

За даними інформаційно-аналітичної фармацевтичної бази даних «Drug Audit» компанії «Yevro Farmis», за підсумками першого півріччя компанія «Фармак» в Республіці Узбекистан зайняла 9-е місце з часткою ринку 2,15% в грошовому виразі, в доларах США.

Фаріда Ахмедова, директор представництва «Фармак» в Республіці Узбекистан: «Компанія «Фармак» представлена в Узбекистані вже 10 років, з 2004 року. На той момент ми були на 24-му місці на фармацевтичному ринку країни з часткою продажів по грошах 1,16%. Але вже в той час ми задалися метою потрапити в ТОП-10 фармкомпаній країни.

Досягти поставленої мети було непросто. По-перше, конкуренція на ринку досить висока (за даними «Drug Audit», у другому кварталі 2014 року на фармринку країни були присутні 424 виробника фармацевтичної продукції). По-друге, активність ТОП-компаній-конкурентів не дозволяла розслабитися ні на секунду. Але, завдяки злагодженій та професійній роботі нашої команди, компанії «Фармак» в Узбекистані вдалося піднятися по результатах першого півріччя 2014 року на 9-е місце з часткою ринку 2,15% в грошовому виразі».

Сьогодні на узбецькому фармацевтичному ринку зареєстровано близько 60 найменувань лікарських засобів «Фармак» у різних дозуваннях і формах випуску. У портфелі«Фармак» в Узбекистані представлені препарати різних терапевтичних груп: ендокринологічні, неврологічні, кардіологічні, ревматологічні, гастроентерологічні, офтальмологічні засоби та препарати для лікування простудних захворювань.

Назад до новин

Ще більше новин