Сер 12, 2013

«Фармак» відкрив кабінет діабетичної стопи у Білій Церкві

За сприяння Благодійного фонду «Фармак» на базі Білоцерківської міської лікарні №2 було відкрито кабінет діабетичної стопи у новоствореному сучасному міському ендокринологічному центрі. В проект інвестували понад 100 тис. грн.

Кабінет такого зразка чи не єдиний в Київській області. Він оснащений: спеціалізованим педікюрним кріслом, набором спеціальних інструментів для догляду та лікування трофічних виразок та інших ускладнень нижніх кінцівок у хворих на цукровий діабет, шафою для стерилізації інструментів, а також необхідними меблями.

На сьогодні в Білій Церкві зареєстровано понад 6 тис. хворих на цукровий діабет (з 200 тис. жителів міста). Щороку кількість хворих на цей недуг зростає. Тому створення сучасного ендокринологічного центру з кабінетом діабетичної стопи було вкрай важливим для Білої Церкви.

Павло Довгошея, консультант з маркетингу відділу маркетингу госпітальних препаратів компанії «Фармак»: «Новостворений міський ендокринологічний центр обслуговуватиме не лише хворих на цукровий діабет, що проживають в Білій Церкві, але й пацієнтів з найближчих семи районів Київської області. Фахову допомогу в кабінеті діабетичної стопи їм надаватимуть лікар-хірург та медична сестра. Загалом у центрі будуть працювати 10 лікарів та 25 чоловік середнього медичного персоналу. Протягом року в центрі зможуть пройти обстеження та отримати допомогу близько 1200 пацієнтів. Велику увагу фахівці центру приділятимуть виявленню недуги на ранній стадії та її профілактиці».

Нагадаємо, що компанія «Фармак» активно підтримує державні програми по лікуванню хворих на діабет. Підприємство є одним з вітчизняних лідерів із виробництва інсулінів. Сьогодні понад 25% інсулінозалежних хворих в Україні лікуються Фармасулінами, які виробляє «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин