Січ 27, 2014

«Фармак» вивів на ринок гепатопротекторний препарат Ларнамін

Вітчизняна фармацевтична компанія «Фармак» розширила гепатопротекторний портфель. Спеціалісти підприємства розробили та вивели на ринок препарат Ларнамін, призначений для відновлення детоксикаційної функції печінки.

Новинка випускається у формі концентрату для розчину для інфузій в ампулах по 10 мл №10. Ларнамін застосовується при гострих та хронічних захворюваннях печінки, що супроводжуються порушенням її детоксикаційної функції. Препарат знешкоджує токсичний вплив алкоголю, медикаментів, шкідливих речовин, очищує організм від токсинів та відновлює роботу печінки.

Катерина Миргородська, консультант з маркетингу відділу маркетингу безрецептурних препаратів компанії «Фармак»: «Ларнамін є головною ланкою в лікуванні гепатитів, цирозів, вірусних та медикаментозних уражень печінки. Ми прогнозуємо, що новинка стане препаратом першої лінії для лікування пацієнтів з ураженням печінки в умовах стаціонару, оскільки він є життєво важливим лікарським засобом, який відновлює роботу та функцію печінки. Наприкінці 2014 року ми плануємо вивести на ринок пероральну форму Ларнамін у формі саше».

Назад до новин

Ще більше новин